MamaMo Kraamzorg bevalling en kraamtijd

Een bevalling komt toch altijd onverwachts.

Ik sta 24/7 voor je klaar!

Neem contact op

Bevalling

Een bevalling komt toch altijd onverwachts.

Als ik bij jou op intakegesprek kom, krijg je van mij de gegevens die je nodig hebt zodra de bevalling zich aankondigt of als er assistentie nodig is bij de bevalling.

De verloskundige zal aangeven wanneer jullie mij kunnen bellen voor assistentie.

Het telefoonnummer is voor de bevalling 24/7 bereikbaar!

Van de zorgverzekeraar heb je een kraampakket gekregen. Als dit niet zo is, kun je altijd zelf de benodigdheden kopen. Op de uitzetlijst krijg je een idee wat jij allemaal in huis moet halen. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat je rond 36 weken alles klaar hebt.

 

Download de uitzetlijst
MamaMo Kraamzorg kraamtijd

Kraamtijd

Na de bevalling wil je genieten van jullie baby en herstellen van de bevalling. Daar is jullie kraamtijd ook voor bedoeld!

De zorg voor moeder en de baby is mijn eerste prioriteit. De controles worden elke dag bijgehouden en bij bijzonderheden overleg ik met de verloskundige. Ik zal je helpen bij het geven van borst- of flesvoeding. Je kunt rekenen op mijn deskundigheid en ervaring. Ik help jullie met het zoeken van een nieuw ritme met de nodige rustmomenten. Ik geef je ook advies over gezonde voeding en beweging.

Daarnaast informeer ik bijvoorbeeld over veilig slapen, rooming-in, hechting, huilgedrag en alles wat met de verzorging van de baby te maken heeft.

Het dagelijks huishouden wordt zo goed mogelijk bijgehouden, zodat jij kunt genieten en herstellen. In de kraamweek gaat alles in goed overleg met elkaar. Je partner en eventuele broertjes en zusjes worden er ook bij betrokken en niet vergeten! Die extra persoonlijke aandacht maken de kraamtijd tot een feestje.

Daarnaast zorg ik ervoor dat jullie vol zelfvertrouwen verdergaan als ik er niet meer bij ben.

 

Meer weten?

Neem contact op voor een kennismaking

Laat je gegevens hier achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

MamaMo Kraamzorg Monique Verhoeff

Monique Verhoeff

Kraamverzorgende
24/7 bereikbaar op 06 – 154 238 14

    Met het invullen van mijn gegevens ga ik er mee akkoord dat MamaMo contact met mij opneemt