MamaMo Kraamzorg bevalling en kraamtijd

Toch fijn als je weet dat jullie in goede handen zijn!

Familie Dekker

Wat een rust als Monique er is in de kraamperiode, rust qua verzorgen & ontzorgen.
Bij de geboorte in de nacht van onze derde zoon was Monique binnen 10 minuten bij ons thuis. Meedenken met mij/ons/verloskundige en ondertussen zorgen dat alles daaromheen prettig verloopt.
Ook cupcakes maken met onze 3-jarige draait ze haar hand niet voor om. Monique is een echte-gezellige-fijne-alleskunner, die moeiteloos meebeweegt in de hectiek van een jong gezin in een mooie kraamperiode.
Familie Dekker

Vroukje, Hayo, Yfke en Bieke

Door Monique kijken wij terug op een perfecte kraamweek van onze tweede dochter. Monique heeft veel kennis in huis en wist ons goed uit te leggen waarom ze dingen adviseerde. Het is vooral die uitleg waar wij heel blij mee waren en die we nu nog steeds gebruiken nu ze al een paar weken weg is. Daarnaast was de tip om wat meer naar ons gevoel te luisteren een hele waardevolle. Een slechte ervaring met de kraamweek na de geboorte van onze eerste dochter maakte dat we een beetje opzagen tegen deze periode. Monique heeft onze zorgen echter in 1 dag weggenomen door de rust en gezelligheid in huis te brengen. Onze oudste dochter kijkt nog steeds trots naar haar ‘grote zussen diploma’ dat ze van Monique heeft gekregen. We zijn Monique heel dankbaar voor de fijne kraamtijd die ze ons heeft bezorgd!

Vroukje, Hayo, Yfke en Bieke

M. Donkervoort

Monique heeft ons fantastisch bijgestaan in de kraamperiode van onze eerste dochter: Ruby. Ze is een authentieke en hele sociale vrouw met een enorme hoeveelheid ervaring. Heel fijn dat ze mijn man en mij zowel samen als apart dingen leerde en liet zien. Dit heeft ons enorm veel vertrouwen gegeven. Buiten de ‘reguliere’ zaken als de verzorging van Ruby en de ondersteuning met de borstvoeding, geeft Monique ook veel extra tips zoals het gebruik van de Haaka (aanrader!) en hoe je in de toekomst handig samen kunt douchen.

Het is bijzonder hoe natuurlijk het voelt om iemand die je niet kent ineens de hele dag in je huis te hebben; we vonden het heel gek dat ze er ineens niet meer was. Toen Ruby na een aantal hele goede weken ineens erg onrustig werd hebben we Monique weer benaderd en heeft zij ons het advies gegeven om naar een osteopaat te gaan en dat heeft enorm geholpen. Uiteindelijk hebben we haar ook nog uitgenodigd voor een sessie ‘nakraamzorg’ om samen te kijken naar de volgende fase in borstvoeding en naar een plan om Ruby fijn in haar eigen bedje te laten slapen. Dit was meteen een succes en kunnen we nieuwe ouders dan ook zeker aanraden. Mocht er een broertje of zusje komen in de toekomst dan zullen we zeker weer Monique inschakelen!

Luuk, Rosanne en Noud

We hebben een fijne kraamweek met Monique gehad. Naast dat ze ons veel heeft geleerd, heeft ze ons ook enorm veel zelfvertrouwen gegeven om voor onze zoon te zorgen. Monique weet inhoudelijk veel van het vak en past zich naar het gezin aan. Zelfs onze hond had Monique volledig in haar roedel opgenomen, echt geweldig!

Monique is een zacht en lief persoon met gevoel voor humor. Ook tijdens de kraamtranen was Monique ontzettend lief en had ze een luisterend oor.

De verplichte rustmomentjes voelden enorm fijn. Ook de heerlijke ontbijtjes op het dakterras en de fruitverrassingen vergeten we nooit meer!

We willen Monique aan alle toekomstige ouders aanbevelen!

Lieve groet,

Luuk, Rosanne en Noud

Hielke, Dominique en Pip

In verwachting van onze eerste wondertje en een geweldige kraamweek gehad. Monique is een kanjer! Monique geeft je echt het gevoel dat je het goed doet als ouder en geeft fijne praktische tips waar we nog regelmatig aan terug denken. Monique was onze steun en toe verlaat. Monique is streng waar nodig. Zo letten ze bij ons goed op dat we onze rust pakten. Ze is ontzettend lief voor kinderen. Onze dochter Pip werd ook rustig bij Monique. En ze maakt de lekkerste en creatiefste tussendoortjes van fruit. Monique is een warm, vrolijk en rustig persoon. Eigenschappen die je nodig hebt in zo’n week!

Liefs,

Hielke, Dominique en Pip

Bart, Roselin en Huub

Monique was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje. Voor ons was alle nieuw, Monique heeft ons hierin fantastisch geholpen. We hebben veel van haar geleerd over de zorg voor onze kleine. Ook zijn we deze week verwend met ontbijt op bed, lunch, fruit salades, heerlijke zelfgemaakte kippensoep en elke dag een schoon bed. Ons kindje bleek geboren met een gebroken sleutelbeentje. Het was Monique die opmerkte dat hij niet een ontspannen baby was en dat hij pijn had. Dankzij haar vakbekwaamheid zijn we hier achter gekomen. Monique heeft een warme en gezellige persoonlijkheid en heeft een goede dosis humor. Wij raden Monique dan ook zeer zeker aan en zullen haar zeker benaderen mocht er een tweede kindje komen.

Groetjes, 
Bart, Roselin en Huub

Leo en Lieke

Monique was een fantastische kraamhulp bij de geboorte van onze dochter. Monique is heel zorgzaam en lief. Ze heeft ontzettend goed gezorgd voor mij als moeder, voor onze dochter en voor mijn vriend als vader. Monique kijkt goed hoe je je voelt en past haar zorg daarop aan. Ze nam alle tijd om onze vragen als nieuwe ouders te beantwoorden. Monique heeft ons verwend met allemaal heerlijke maaltijden. Ze maakt de lekkerste broodjes en fruithapjes en de kippensoep die Monique heeft gemaakt, maken we nog steeds regelmatig. Monique is ontzettend goed in haar vak en een hele lieve vrouw! Die wil je absoluut als kraamhulp.

Vera, Danny en Timme

Wij hebben bij de geboorte van ons tweede kindje een week lang genoten van de aanwezigheid van Monique in ons huis. Wat was het heerlijk en fijn. Het begon allemaal met een super fijne en vertrouwde ondersteuning bij de bevalling. Monique is heel rustig en ondersteunt op een coachende manier bij een thuis bevalling. Ze weet heel goed wat kan helpen om tijdens de geboorte iemand gerust te stellen. 

Bij de verzorging van onze zoon was het mooi om te zien hoe Monique onze dochter betrok bij de nieuwe baby in huis. Dat was voor ons heel belangrijk. Monique voelt goed aan waar een kraamgezin behoefte aan heeft; de ene keer een extra moment van rust en slaap en de andere keer een vers gekookte maaltijd of pan verse kippensoep. Ook met borstvoeding kan Monique goed ondersteunen. 
Monique is een super lieve vrouw die in nieuwe en onzekere tijden rust komt brengen. Dat was precies wat wij nodig hadden in de kraamweek. Ik gun iedereen een Monique tijdens de kraamweek.

Brenda van der Horn

Wat was het fijn om Monique als kraamverzorgster te hebben.
Een geweldige lieve, zorgzame vrouw!
We hadden gelijk een vertrouwd gevoel bij haar.
Op een natuurlijke manier heeft ze ons veel geleerd en geholpen..
Wat fijn was, is dat Monique goed kijkt wat je nodig hebt en erg betrokken is.
Als beginnend moeder ben je best een beetje onzeker, Monique nam die onzekerheid weg en gaf me het gevoel dat ik het kon!
We vonden onze kraamtijd erg waardevol en zullen Monique bij een eventuele tweede weer vragen!
Monique je bent een topper!

Liefs,
Brenda van der Horn

Kim, Wouter en Anouk

Na een pittige bevalling van ons eerste kindje die met een spoedkeizersnede is geboren kwamen wij na anderhalve dag thuis. Al snel stond toen kraamverzorgenden Monique voor onze deur.

Tijdens de zwangerschap zagen wij er tegenop om een kraamverzorgenden in huis te hebben. Een vreemde die een lange tijd van de dag in je huis is.

Maar toen Monique bij ons in huis was vonden wij het erg fijn en voelde ze zeker niet als een vreemde in huis.

We moesten nog veel leren omdat dit ons eerste kindje is. Monique legde alles super goed uit en had veel tips en werkte erg netjes. Ze hield onze dochter erg goed in de gaten hoe het met haar ging, maar ook zeker hoe het met mij ging. De wondverzorging en hoe het verder met mij ging, hoe ik mij voelde. Ik zat er eventjes doorheen en had even een goed gesprek nodig. Zij bood mij op dat moment het luisterde oor die ik nodig had. We vonden het gewoon jammer dat ze weer naar een ander gezin moest.

Mochten wij nog een kindje krijgen dan willen wij zeker weer de vrolijke, zorgzame, lieve en geduldige kraamverzorgenden Monique.

Kim, Wouter en Anouk

Marjolijn van Diepen

Bij de geboorte van ons zoontje is Monique de volledige kraamtijd bij ons geweest. Monique heeft ervoor gezorgd dat we een super kraamweek hebben gehad. Ons zoontje heeft echt een goede start gehad en Monique heeft er ook voor gezorgd dat mijn man en ik genoeg rust namen. Monique helpt bij de borstvoeding, zorgt voor het huishouden en zorgt ervoor dat je je nergens druk om hoeft te maken, alle aandacht voor je kindje.

Bij ons tweede kindje hebben we Monique weer gevraagd. Ze heeft weer heel goed voor ons allemaal gezorgd. Je merkt dat Monique heel veel plezier heeft in haar werk, veel kennis heeft en graag voor mensen zorgt. Dat laatste is alleen al te zien aan alle mooie fruitcreaties die elke dag voorbij komen .. :).
Dus mocht je zwanger zijn, schakel Monique op tijd in! Monique, nogmaals onwijs bedankt voor je hulp!

Rick, Denise, Glenn, Dayenne en Sylvie

Al tijdens de bevalling kwam Monique bij ons in huis en stond mij samen met de verloskundige bij met goede adviezen. Ze kwam ook direct in actie om alle benodigde spullen klaar te zetten voordat de bevalling in bad was afgerond. Hierna kon ik me zelf samen met haar opfrissen en de vader kon zich samen met de verloskundige richten op onze dochter.

Hoewel het voor mij de derde bevalling was kwam ze met veel goede adviezen om zo goed mogelijk met de aanwezige ongemakken om te gaan. De tips om koolbladeren te gebruiken tegen stuwing en zakjes met stroop uit de vriezer te gebruiken om te koelen werkte erg goed.  

Omdat het de vader zijn eerste kind was heeft Monique hem geholpen met de vaardigheden die nodig zijn in de zorg voor de kleine. Zo heeft ze hem geleerd om onze dochter in bad te doen wat een erg leuke ervaring was. Ook het aankleden en juiste manier van overige zorg heeft ze hem bijgebracht. Dit gaf erg veel vertrouwen kan ik je zeggen.

Monique is erg gezellig en heeft een goed gevoel voor humor. Neemt niet weg dat ze duidelijk is in wat goed is voor zowel ouders als kind en we ontkwamen er niet aan om samen te rusten waarna ze zelf de zorg voor onze dochter uit handen nam. Ook de visite wist ze goed te regisseren in het belang van ons allemaal en dat was erg duidelijk voor alle partijen.

Het is ook fijn dat Monique je geen dingen afpakt die je zelf gewoon wil en kan doen in het huishouden. Mijn partner was ook de hele periode thuis en heeft dit samen met  Monique opgepakt. Daardoor had ze zelf meer tijd om mij te verwennen met lekkere broodjes en een berg fruit.

Toen we in verwachting waren van ons vierde kindje zeiden zowel mijn partner als ikzelf dat we Monique weer in huis wilde hebben. We kijken er naar uit haar hier weer te zien.

Dikke kus van ons

Marjon van Beelen

Monique heeft ons geholpen bij ons eerste en tweede kindje! Monique is een fijne kraamverzorgster, super lief en zij legt alles heel goed uit. Hierdoor hebben wij veel zelfvertrouwen gekregen en konden wij, behalve dat wij Monique ontzettend miste na de kraamperiode, het allemaal goed aan nadat zij weer weg ging. topper! Xx

Groetjes Marjon! 

Stephanie, Martin en Thomas

Monique was aanwezig bij de bevalling van ons zoontje Thomas. Helaas kon zij toen niet lang bij ons blijven, dus onze ervaring was kort maar krachtig. 
Ik was wat aan het stoeien met de borstvoeding maar Monique bleef altijd rustig en hielp mij iedere keer weer met veel geduld. Thomas bleek wat aan de gele kant en werd zelfs wat suffig, helaas moesten wij voor controle met hem naar het ziekenhuis. Dit was de laatste keer dat wij Monique hebben gezien. Heel lief vroeg ze of ik haar nog wel op de hoogte wilde houden die dag hoe het met Thomas zou gaan. Zo lief en zo betrokken. 
Begin september heb ik weer contact met haar gezocht, of zij ons ook in de aankomende kraamperiode wil helpen en begeleiden.

Bertilla Fossati Sinka

Dear Mommies to be! I can only recommend Monique as kraamzorg! She came to us with the biggest smile on her face which just after a heavy delivery gave extra energy. She is the most kind while taking good care of baby, mommy, kids and husband! If you are expat she tries to understand your culture and your opinions. Four words to sum up, lovely, professional, caring and knowledgeable! What else do you need!

Ravi, Leah, Juno, Niels en Antje

Monique was onze kraamverzorgster voor ons derde kindje. Hoewel we inmiddels wel aardig de weg wisten met pasgeboren kinderen, was het toch erg fijn om Monique hier te hebben. Niet alleen nam ze sommige dagelijkse huishoudelijke taken van ons over, ze heeft ons vooral heel veel zelfvertrouwen gegeven. Monique heeft een hele fijne, ontspannen manier van werken en we hebben nooit het gevoel gehad dat we een “outsider” in huis hadden. Gewoon lekker een kopje thee drinken en over muziek praten was ook fijn.

Vooral de verplichte rustmomenten voor mama waren toch wel erg fijn en hulpzaam. Onze dochters vonden dat Monique de liefste kraamzorg van de wereld was ;). De palmboom bananen waren een grote hit.

>Monique heeft er aan bijgedragen dat wij een heerlijke eerste week hadden met ons gezin. Ze voelde altijd perfect aan wat we nodig hadden en waar ze het beste kon bijspringen. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen dan Monique!

Dank je wel!

Ravi, Leah, Juno, Niels en Antje

Neem contact op voor een kennismaking

Laat je gegevens hier achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

MamaMo Kraamzorg Monique Verhoeff

Monique Verhoeff

Kraamverzorgende
24/7 bereikbaar op 06 – 154 238 14

    Met het invullen van mijn gegevens ga ik er mee akkoord dat MamaMo contact met mij opneemt