Ik maak kraamzorg persoonlijk

Met heel veel liefde en passie zorg ik voor jullie tijdens de bevalling en de kraamweek.

Neem contact op
Monique Verhoeff

Kraamverzorgende

MamaMo

Monique Verhoeff, moeder van 3 jong volwassen kinderen, woonachtig in Sassenheim. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende kraamburo’s heb ik besloten om mij als zelfstandig kraamverzorgende te vestigen.

Met heel veel liefde en passie zorg ik voor jullie tijdens de bevalling. Na de bevalling komt daar nog ontzorgen bij en geef ik jullie zelfvertrouwen om met jullie nieuwe gezin verder te gaan. 

Borstvoeding en de ondersteuning daarbij vind ik erg belangrijk, uiteraard respecteer ik jullie keuze wat betreft voeding voor de baby.

In principe is mijn werkgebied van Haarlem tot omgeving Leiden, maar woon je niet hier en wil je toch van mijn diensten gebruikmaken, dan kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken.

Naast mijn diploma als kraamverzorgende, sta ik ook ingeschreven bij het Kenniscentrum KCKZ en zorg ik ervoor dat ik door middel van nascholingen en trainingen goed op de hoogte ben van alles in mijn vakgebied.

 

Samenwerking

Een kraamverzorgende alleen is maar alleen…
Zonder samenwerking is kraamzorg niet mogelijk. Het uitgangspunt is dat iedereen die zich bij mij inschrijft voor kraamzorg ook daadwerkelijk kraamzorg van mij krijgt. 

Maar natuurlijk kan het zijn dat ik eens ziek ben of een vrije dag heb. In dit geval is het fijn als je op iemand terug kunt vallen. Om deze reden ben ik een samenwerking aangegaan met een aantal zelfstandig kraamverzorgenden. Deze kraamverzorgenden hebben allemaal hun eigen zorgen maar staan ook voor elkaar klaar in geval van nood. Op deze manier weet je zeker dat je in eerste instantie het kennismakingsgesprek, de intake en de kraamzorg van een of twee personen krijgt en dat er in het geval van vakantie of ziekte altijd een van mijn collega’s voor je klaar staat.

Meer weten?

Neem contact op voor een kennismaking

Laat je gegevens hier achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

MamaMo Kraamzorg Monique Verhoeff

Monique Verhoeff

Kraamverzorgende
24/7 bereikbaar op 06 – 154 238 14

    Met het invullen van mijn gegevens ga ik er mee akkoord dat MamaMo contact met mij opneemt